LOADING PROJECTS

Menu

Kako odabrati web dizajn agenciju?


U sledećem tekstu saznaćete kako odabrati idealnu web dizajn agenciju za vaš web sajt. 

Postavljeno - 14.06.2016

Sigurno ste bili u situaciji da vam je potreban web sajt, odete na Google, i ukucate ‘izrada web sajta‘ i zagubite se u gomili web dizajn agencija koje vam Google izlista. Šta uraditi po tom pitanju?

Korak 1 - Upoznajte se sa vašim ciljem

Prvi korak koji morate da odradite jeste da odlučite što želite postići vašim web sajtom i internet marketingom. Morate pažljivo razmotriti svoj cilj da bi ste lakše izabrali pravu web dizajn agenciju. Da li želite da koristite gotova web rješenja, ili jednostavniju izradu web sajta. Da li ćete koristiti Wordpress ili neku drugu platformu  - Ne nudi svaka agencija iste CMS-ove (Content Management System - sistem za upravljanje/ažuriranje web sajta). Mi npr. nudimo sopstveni CMS radi najlakšeg ažuriranja web sajta. Da li ste za to da koristite gotovu temu (dizajn sajta) koja se već koristi na više mjesta, ili želite sopstveni (unikatan) dizajn koji će pomoći da se vaš sajt istakne od drugih (konkurencije) - Morate imati u vidu da sajtovi sa unikatnim dizajnom koštaju i samim tim skuplje.

Korak 2 - Odredite vaš budžet

Kao i svugdje u kupovini, i u virtuelnom svijetu postoji  ‘dobijaš koliko platiš’, tako da nemojte da štedite vaš novac na izradu web sajta jer će vas na kraju to koštati i skuplje. 

Pa kako možete opravdati troškove vašeg projekta? To je jednostavna matematika. Kao vlasnik firme ćete morati raditi neka istraživanja. Što ste potrošili u posljednjih godinu dana na svom marketingu i oglašavanju? U posljednjih pet godina? Kako su ti napori donijeli zauzvrat ulaganja? 

Korak 3 - Ispitajte agenciju

Preispitajte dobro agenciju za koju smatrate da je idealna za vas, to što je dugo u web biznisu ne znači i da je savršena za vas. Pogledajte dobro njihove ponude, radove, čak bi bilo i najpametnije da postavite pitanja njihovim već postojećim klijentima o saradnji između njih, da li je sve bilo u redu i koliko su korektni. 

 

Korak 4 - Komunikacija

Nakon što ste izabrali agenciju, potrebno je da se sastavite sa njima i preispitate da li oni mogu da riješe sve vaše probleme, da li vam mogu pomoći u postizanju vašeg cilja, koliko će vas to koštati i za koji period to može biti postignuto. Izdvajamo par stručnih pitanja koja bi bila korisna za sastanak:

- Da li je uključena podrška, na koji period, i šta je sve uključuje?
- Da li se nudi više opcija dizajna web sajta? (ukoliko vam se ne svidi prvi)

 

Ukoliko se uspješno dogovorite oko svega, vaš sajt je spreman za izradu!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao oko biranju web dizajn agencije, ukoliko imate pitanja u vezi naše firme i našeg sistema rada, slobodno koristite našu kontakt formu ili pozovite  +382 069 332 030.

 

 

 

 

 

« Nazad na blog
Naši radovi
Zatražite ponudu za izradu web sajta Započnite projekat