LOADING PROJECTS

Menu

Zašto je jednostavan CMS dobar za vaš biznis


Postavljeno - 08.11.2016

Jednostavan CMS je moćan marketinški alat.

Ne samo da je od ključnog značaja za održavanje veb stranice vaše kompanije, već može smanjiti napore vaših prodajnih, marketing i IT odjeljenja. Sa sistemom za upravljanje sadržajem koji je jednostavan za korištenje, vaši zaposleni ne moraju biti  stručnjaci za HTML ili za razvoj kako bi uredili tekst ili dodali nove funkcionalnosti na vašu web stranicu. Pravi CMS će biti intuitivan i jednostavan za korištenje, jačajući infrastrukturu vašeg veb sajta, a time I mogućnost za bolji sadržaj.

 

Prednosti jednostavnog CMS-a.

 

CMS daje vašim zaposlenima veću moć upravljanja sadržajem, čini vaš web sajt korisnijim a vaš proizvod bolje prodaje kupcima. Evo nekih prednosti jednostavnog CMS-a:

 

Brža prodaja:  

Postavljanje tehničke strane novih proizvoda ili marketinga sadržaja često uključuje određeni stepen kodiranja ili pomoć od IT sektora. Sa sistemima za upravljanje sadržajem koji su prilagođeni korisniku, svi mogu brzo da izmjene web stranicu, što dramatično smanjuje utrošeno vrijeme i napor. CMS često vrši napredne promjene dizajna u smislu klikova, dajući osoblju mogućnost dodavanja stavki u meniju ili redosleda kategorija na vrhu sajta za nekoliko minuta.

Smanjenje oslanjanja na IT:

Bez CMS-a, poslodavci će možda morati da čekaju satima ili čak nedjeljama, dok njegovi zaposleni u IT sektoru izvrše tražene izmjene na internetu. CMS ovlašćuje poslodavce da upravljaju samim sobom i svojim kampanjama, bez uskih grla ili prekomjerne zavisnosti od trećih lica. Osoblje koje ne radi na IT-u može čak i da napravi jednostavne izmene na internetu bez problema, bezbjedno učitavanje PDF-ova, multimedija i drugih bogatih sadržaja bez FTP-a.

Pristup vrijednim informacijama I statistikama:

Najbolji način da se utvrdi uspjeh marketinških kampanja i novih poziva za akciju jeste praćenje i izveštavanje o podacima. Jednostavan CMS centralizuje analitiku i praćenje konverzija, čak nudi ugrađene funkcije koje omogućavaju redovni benčmarking i mjere konverzije u odnosu na navedene ciljeve. Pored retrospektivne analize, prodavci mogu da se oslone na ove informacije kako bi planirali buduće poteze na internetu.

Povećana automatizacija:

Automatizovanje različitih koraka tokom marketinške kampanje oslobađa vaše osoblje dodatnih napora. Veće zadatke poput razvijanja SEO stranica prilagođenih specifičnim tržištima ili uslugama mogu se pojednostaviti u CMS-u, koji koristi tehnologiju baze podataka kako bi pametno generisao kvalitetan sadržaj.

 

Mi u Creatiwwwa web agenciji smo svjesni značaja dobrog I jednostavnog CMS-a za održavanje veb stranice vaše kompanije. Razvili smo više namjenskih platformi koje su uspješno implementirane na našim sajtovima. Obratite nam se ako želite da pomognemo I vama, pozovite +382 69 332 030 , pišite na creatiwwwa@gmail.com .

« Nazad na blog
Naši radovi
Zatražite ponudu za izradu web sajta Započnite projekat