LOADING PROJECTS

Menu

Web dizajn usluge


Izrada web sajtova besprekorno preciznih i dizajniranih da oduševe.

Naše usluge

Creatiwwwa services

Web dizajn

Upoznavanjem vas i vašeg biznisa, pravimo dizajn za vaš web sajt po vašoj mjeri, koji će zahvaljujući spoju vizualnog užitka i funkcionalnosti predstaviti djelatnost kojom se bavite na najbolji način.

Creatiwwwa services

Responsive dizajn

Pri sve češćoj upotrebi interneta na mobilnim telefonima i tabletima u Crnoj Gori, tu smo da savršeno prilagodimo vaš responsive web dizajn sajta na svim uredjajima i omogućimo pristup uvijek i na svakom mjestu.

Creatiwwwa services

UX/UI dizajn

Naš zadatak je da za vaš web sajt napravimo dizajn koji ce pratiti vaš vizuelni identitet, da budete lako prepoznatljivi, kao i da se korisnici lako snalaze na web sajtu, u cilju vašeg zadovoljstva i vaših klijenata.

Creatiwwwa services

CMS

Web sajtove koje radimo dolaze u paketu sa našim CMS-om. Veoma lak za korišćenje, prilagodjen potrebama vašeg web sajta, omogućiće vam potpunu kontrolu nad sadržajem.

Creatiwwwa services

SEO

 Budite u samom vrhu! Radimo najbolju SEO optimizaciju za pretraživače. Mi ne brinemo samo o web dizajnu, već i o tome kako da vaši klijenti što lakše i brže dodju do vašeg web sajta. 

Creatiwwwa services

Tehnička podrška

Naši klijenti su naša briga! I onda kada je vaš web sajt završen, mi smo i dalje uz vas da vam pružimo svu potrebnu podršku. Pratimo rad servera, broj poseta, način na koji se sajt koristi.

Creatiwwwa services

Video produkcija

Video kampanje, filmska i TV produkcija, promo spotovi.

Naš proces rada

Naši radovi
Zatražite ponudu za izradu web sajta Započnite projekat